Diensten

De problemen die mensen naar RE-ENERGIZE brengen zijn heel verschillend. We beginnen met een gesprek waarin we doelen en verwachtingen helder stellen. Zo kun jij bepalen of we een goede match zijn.

Individuele coaching

Iedereen kan wel eens een coach gebruiken. Misschien heb je het gevoel vast te zitten in bepaalde patronen, of zorgt iets voor pijn en stress. Wat je probleem ook is, we kunnen een op maat gemaakte benadering samenstellen om je te helpen.

Ondernemers coaching

Jouw onderneming ademt jouw persoonlijkheid
Het is daarom belangrijk om te starten bij jouzelf als ondernemer. Ken je jouw eigen unieke persoonlijkheid goed? Dan ben je ook in staat een uniek bedrijf neer te zetten en je eigen koers te varen. 

Het verschil met je concurrent is direct gemaakt!

Strategische vitaliteit

We zien in de praktijk dat veel organisaties heel goed weten dat stress en burnout een bedreiging vormen. Toch grijpt zeker 80% van deze organisaties niet in met als gevolg dat de organisatie in een neerwaartse spiraal terecht komt. Medewerkers zitten thuis zonder dat ze iets opleveren, andere medewerkers moeten gaten dichten en werken aan de ziekteverzuimdossiers. Doelen worden niet gehaald en het geld stroomt naar de verkeerde dingen. De organisatie doet een stap achteruit in plaats van vooruit.

En dat is heel erg jammer, want wist u dat alle problemen, zoals onderstaand benoemd, kunt voorkomen? Onze stelling: Iedere medewerker met burn-out is er één te veel.